{0} reviews | Schrijf review

Pedicure Annemie Michiels
Antwerpen - Over Pedicure Annemie Michiels

Quinten Matsijslei 5
2018 Antwerpen
03 233 20 61
     

Annemie Michiels: uw medische pedicure voor een fluwelen tred

Uw dagelijkse transport

Uw voeten zijn uw beste vrienden. U verwent ze af en toe met een nieuw omhulsel, maar soms is er meer nodig. Met een volledige verzorging doet u ze en uzelf een groot plezier. Bij medisch pedicure Annemie Michiels bent u hiervoor aan het goede adres. U zult voelen: u wandelt naar buiten met een vederlichte tred.

 

Meer dan nagels knippen

Hebt u een eeltlaag uit massief gesteente gehouwen? Of een vervelende likdoorn die u het lopen bemoeilijkt? Annemie behandelt dergelijke kwaaltjes snel en effectief.

Een ingegroeide teennagel? Annemie verlost u van de pijn en geeft u advies hoe u die in de toekomst vermijdt.

Bent u diabetespatiënt? En dus gevoeliger aan voetverwondingen en blessures? Annemie weet hier raad mee en geeft u een aangepaste behandeling.

U krijgt dus niet alleen een paar perfect verzorgde voeten mee naar huis. Ze zijn ook gezond en klaar voor nieuwe kilometers.

 

Zalig verzorgd

U hebt niet echt last van uw stappers. Maar u wilt wel voeten die streelzacht zijn tot in de topjes. Ook voor een gewone verzorging legt u de voeten hier op tafel. Bel snel naar Annemie voor een afspraak. U rekent op haar ervaren handen voor voeten in topvorm.

 

Elke dag zorgeloos wandelplezier? Contacteer nu Annemie Michiels.

 

 

Reeds 9 jaar ervaring bij Scholl

 

ENKEL OP AFSPRAAK

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review